Hvad Vi Laver

Installationstræning

Firmaer, der har vist os tillid
Hvad Vi Laver

Installationstræning

Når du optræner dit helt eget installationsteam, vil du kunne tage hele installationsprocessen i egen hånd og gøre brug af din egen arbejdskraft til at udføre installationsjobs for helt egne kunder. Da krympeplast er ret anderledes i forhold til traditionelle inddækningsløsninger, hæver du også din virksomheds konkurrencedygtighed ved at kunne servicere indenfor denne niche.

Vores installationstræning udføres af vores mest kvalificerede installatører, hvilket betyder, at de er indebærer af den største erfaring indenfor den praktiske anvendelse af krympeplast. Når træningen gennemføres bliver et certifikat udleveret til alle kursusdeltagere.

Vi tilbyder vores installationstræning globalt, og erfarer generelt, at 4-6 operatører er det mest optimale antal at optræne. Vores træningssessioner varer omtrent en halv dag, og lærer dig alt, du bør vide, omkring anvendelsen af krympeplast. Hvis du også ønsker at bestille diverse materialer og udstyr, kan det arrangeres, at vores instruktøre også medbringer dette.

Installationstræning

Ofte stillede spørgsmål om installationstræning

Helpie FAQ

 • Hvor foregår en typisk træningssession?

  Installationstræning kan leveres hvorend det ønskes, om det er ved en træningslokation eller på en aktiv arbejdsplads. Da undervisning primært består af vurdering af praktiske færdigheder, er der ikke behov for et decideret klasseværelse.

 • Hvor mange deltagere kan undervises på én gang?

  Vi har den bedste erfaring med at forhold mellem deltagere og instruktør er 4 til 1, men 6 deltagere per instruktør er også acceptabelt.

 • Hvor lang tid varer en træningssession?

  En typisk træningssession for et hold på 4, med udgangspunkt i en mindre stilladsstruktur, varer typisk 4-6 timer. Træningssessioner, der foregår på en aktiv arbejdsplads, varer typisk længere, og kan endda tage en hel arbejdsdag, alt afhængig af jeres givne krav.

 • Udsteder I certifikater?

  Udstedelse af certifikater er baseret på en vurdering fra vores installationsinstruktører af diverse praktiske færdigheder inden for anvendelsen af krympeplast, samt en kort multiple-choice-test. Denne vurdering, samt testresultaterne, er de samme metoder hvorved, at vi vurderer og evaluerer vores egne installationsteams. Når vurdering er gennemført, bliver I tilsendt de relevante dokumenter og certifikater, så I for jeres kunder kan dokumenterer bevis for jeres holds nyerhvervede kompetencer.

 • Kan I levere oplæring på et 'live' projekt?

  Vi kan levere en individuel træner eller et lille team, der kan arbejde side om side med jeres teams på aktive arbejdspladser. Dette muliggør at jeres teams kan modtage den nødvendige praktiske viden og oplæring, mens de arbejder, så I hurtigst muligt kan udføre inddækningsopgaver uafhængig af tredjeparter.

 • Jeg er ikke lokaliseret i Danmark; kan I stadig levere installationstræning?

  Vi arbejder med kunder fra hele verdenen, og leverer regelmæssigt installationstræning til lokationer udenfor Danmark. Vi har blot behov for at vide hvor, hvornår og hvor mange personer, det handler om, og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage med et tilbud.

 • Er krympeplast dansk?

  Svejsning, samt den korrekte anvendelsen af krympeplast, er de to primære færdigheder, der er behov for til enhver form for inddækningsopgave. Disse to færdigheder kan læres på en time eller to. Udfordringen mht. anvendelsen af krympeplast (som også er fordelen ved det) er, at grundet dets versalitet, kan det blive anvendt på alle overflader af diverse former for stilladser; hvert projekt er lidt unikt. Med tiden lærer man altså stille og roligt, hvordan man bedst håndterer og anvender krympeplast. Det er på baggrund af dette, at vores undervisere selv, i kraft af at have været en del af vores installationsteams, har den nødvendige erfaring til at oplære ethvert andet team i den essentielle og afprøvede praktiske viden.