Om Os

Forskellen Rhino Leverer

rhino-icons
Totaloverdækning
rhino-icons
Tætsiddende inddækning
rhino-icons
Slagfasthed
Forskellen Rhino Leverer

Robust Beskyttelse & Totaloverdækning

Når man skal opsætte totaloverdækning og beskyttelse af stilladser eller større industri- og maritime projekter ved hjælp af krympeplast, kræver det, at inddækningsmaterialet er designet til at fungere optimalt under selv de mest udfordrende forhold.

Det ses dog ofte at den 'krympeplast', der bliver solgt rundt omkring i verdenen, i virkeligheden blot er standard plastfolie, der bliver kaldt for 'stilladsinddækning' eller 'bådinddækning'. Når inddækningen fejler eller falder i effektivitet, forårsager det kæmpe problemer for både stilladsarbejdere og entreprenører.

Det er ikke et tilfælde, at vi har formået at udvikle den bedste krympeplast i verden. Det har taget os 15 års stærkt samarbejde, som har involveret laboratoriearbejde og test af hundredvis af forskellige produktprøver. Resultatet er en teknisk suveræn krympeplast, der evner at levere de bedste tekniske og økonomiske fordele til alle vores kunder.

  • Når Rhino Shrink Wrap bliver varmesvejset, forbliver det svejset. Intet behov for tape.
  • Det skrumper kraftigt og biaksialt for at opnå en tætsiddende overflade uden folder eller lignende.
  • Høj trækstyrke og slagfasthed, der kan modstå stærke vindstød
Forskellen Rhino Leverer

Her er, hvad vi gør:

  • 100% fraktionelt smeltet jomfruharpiks, der ikke er af genbehandlet eller genbrugt materiale, bestående af en primær blanding af lavdensitets polyethylen (LDPE).
  • En bred vifte af coekstruderingslinjer, der gør brug af flerlagsteknologi, gør os i stand til at kombinere tilsætningsstoffer, såsom brandhæmmende stoffer og UVI. Resultatet af dette sammenspil er en maksimeret produkteffektivitet, der holder under selv de mest udfordrende forhold.
  • Vores in-house laboratorium gør os i stand til at overse produktkvaliteten gennem hele produktionsprocessen, hvilket sikrer et produkt af høj standard. Hvis vi siger at produktet er 300 mikrometer tykt, så er vi sikre på det.
Forskellen Rhino Leverer

Flextech & Rhino Shrink Wrap

En almindelig misforståelse er, at virksomheder som Rhino Shrink Wrap (altså specialistleverandører af krympeplast- og folie til byggeri, industri og maritime anvendelser) også fremstiller deres folie/film in-house. Selvom det måske ser sådan ud, er det aldrig tilfældet. Hvis der er virksomheder, der tilbyder løsninger mht. krympeplast, samt påstår, at de fremstiller materialet selv, er de ikke transparente.

Fremstilling af premium krympeplast- og folie er en højt specialiseret proces. Installationen af krympeplasten til stilladser kræver også specialiseret viden om denne proces og dens udfordringer. Vores eksklusive produktionspartner er Flextech, der er lokaliseret i nærheden af Turin i Nordvestitalien. Vores partnerskab fungerer på baggrund af, at begge parter er eksperter indenfor deres givne fagområde, samt begge deler en stærk 'kvalitet først'-mentalitet. 

Flextech er forrest, når det kommer til film- og folieudvikling, der bruges til en bred vifte af high tech-anvendelser. De er dedikeret til at gøre deres produktionsproces endnu mere bæredygtig - fotovoltaiske paneler leverer den nødvendige energi, der kræves af fremstillingsprocessen, og plastaffald bliver omdannet til emballage, der forsikrer, at vores produkter ankommer sikkert, ligegyldigt hvor de leveres. 

Rhino's installationsteam bruger vores egne produkter dagligt, så vi har en dyb forståelse af det højkvalitetsprodukt, vi tilbyder. Vi føler os dybt forpligtet til at levere den bedste information og de bedste resurser til vores kunder. Vi forpligter også os selv til at forbedre bæredygtigheden af krympeplasten. Vores krympeplast er 100% genanvendeligt, og vi har udviklet muligheden for let at afskaffe materialet og få det genbrugt. 

flextech-logo-2