Use cases

Byggeri

Firmaer, der har vist os tillid
Use Cases

Krympeplast til brug i byggeri

Vores krympeplast, specialdesignet til brug i byggeri, er brandhæmmende, og bruges til mange forskellige typer projekter. Det bruges til inddækning af stilladsstrukturer, som bygningsafskærmning og kan endda også bruges, som midlertidig overdækning (fungerende som tag).

Denne krympeplast kan bruges til afskærmning af byggepladser eller som effektiv vejrbeskyttelse. Opsættelsen af effektiv og holdbar vejrbeskyttelse af diverse former for byggerier kan være utrolig udfordrende, især ved længerevarende byggeprojekter.

Et udbredt problem blandt traditionelle inddækningsløsninger er, at disse former for stilladsinddækninger løsriver sig med tiden. Vores krympeplast løser netop dette problem.

Use Cases

Benefits of Shrink Wrap Scaffold Sheeting

rhino-icons

Robust

Da vores krympeplast er ekstremt tætsiddende, er der ingen risiko for, at det løsriver sig med tiden.

rhino-icons

Effektiv

Sammensvejsningerne mellem hvert enkelt stykke krympeplast skaber enorm effektiv miljøindeslutning og vejrbeskyttelse.

rhino-icons

Versatil

Da vores krympeplastløsning består af et 'shrink-to-fit'-system, er det ikke begrænset af størrelsen eller formen på stilladsstrukturen.

rhino-icons

Smart & Professionelt

Det tætsiddende finish, som Rhino's krympeplast er tillagt, får det til at se langt mere professionelt ud end traditionelle inddækningsløsninger.

Use Cases

Krympeplast til vejrbeskyttelse

Rhino's krympeplast opnår dets utrolige tætsiddende effekt, samt dets robusthed, ved at skrumpe sig omkring stilladsstrukturen, som følge af opvarmning. Dette resulterer i en solid inddækning, der sikrer, at du kan arbejde uforstyrret. Hvis du ønsker eksempler på, hvordan krympeplast kan blive brugt til vejrbeskyttelse uden stillads, se her: bygningsafskærmninger.

Use Cases

Krympeplast til afskærmning

Udover vejrbeskyttelse og miljøindeslutning har byggepladser til tider også brug for at blive afskærmet, både for at tage hensyn til det omkringliggende lokalliv, men også for at afskærme diverse byggeaktiviteter.

Krympeplast kan være en perfekt og professionel løsning til byggepladser, der allerede har opsat stillads. En ekstra fordel er, at grundet krympeplastens tætsiddende egenskab, vil inddækningen ikke forårsage uønsket larm, da det ikke blafrer i vinden.

Use Cases

Krympeplast til miljøindeslutning

Da individuelle stykker af krympeplast kan sammensvejses, er det muligt at skabe fuldstændig ubrudt inddækning af stilladsstrukturer. Dette er en utrolig vigtigt funktion, der gør krympeplast uvurderlig i situationer, hvor total støvindeslutning er et krav.

Grundet denne enestående funktion bruges krympeplast til projekter, der indebærer sandblæsning og maling. Krympeplasten formår nemlig at sikre at byggeprojekternes affaldsmaterialer og lignende, ikke ender i det omkringliggende miljø.

Use cases, der indebærer 'indeslutning':

  • Sandblæsning
  • Asbestsanering
  • Betonskæring

Anmeldelser

For nyligt udførte Rhino et 'Temporary Roof Encapsulation' projekt for os. Jeg må indrømme at hele processen forløb problemfrit. Hele processen, fra start til slut, var yderst professionel & hurtig.

Andy Minahan

Yderst professionel service. Kris formåede, at holde mig opdateret gennem hvert eneste trin i processen. Installationsteamet udførte også et fremragende stykke arbejde.

Rob Williams

Jeg vil stærkt anbefale produktet, da det er den mest robuste og holdbar krympeplast, jeg nogensinde er stødt på. Fordelene ved dette produkt er uvurderlig. Ingen støj, tilfredsstillende sikkerhed, og så evnede det at holde os varme igennem vinteren. Rhino's krympeplast er fremtiden!

Liam Cain
Use Cases

Hvordan fungerer krympeplast?

01

Hæng

Filmen rulles ud (omtrent 6 meter) og hænges rundt om stilladselementerne med omkring 30-40 centimeters overlap. Herefter clippes det midlertidigt i plads. 

02

Svejs

Varmepistolen bruges til at svejse krympeplasten fast til sig selv.

03

Skrump

Herefter bruges varmepistolen til at skrumpe krympeplasten, for at opnå dens tætsiddende effekt. 

Step3