Om OS

Vores Netværk

0
repræsentanter
0
lande
0
ansatte
0
projekter
Om os

Vores Netværk

Velkommen til Rhino Shrink Wrap Danmark. Vi leverer inddækningsløsninger af høj kvalitet i form af krympeplast, der er specialdesignet til at levere den bedste vejrbeskyttelse, til selv de mest ekstreme anvendelser. Vi tilbyder også materialer, udstyr, samt omfangsrige optræningsprogrammer.

Vores mission består af at stræbe efter at levere verdens mest holdbare & bæredygtige inddækningløsninger, der holdes til samme høje standard af et globalt netværk af installatører, der er forpligtet til sikkerhed, beskyttelse af miljø, samt at dele erhvervserfaring med resten af verdenen.

Vi er en del af en alliance af professionelle krympeplastleverandører, der arbejder sammen for at levere de bedste inddækningsløsninger til kunder indenfor byggeri- og industribranchen, samt den maritime industri.

rhino-icons
Globalt tilstedeværelse
rhino-icons
Ekspertise
rhino-icons
Samarbejde
Milepæle
2014
2015
2016
2017
2018
2019
Rhino Shrink Wrap blev stiftet
Vores 16-meter brede filmrulle kommer på markedet
Digital printning af logoer og branding blev introduceret
Rhino Hellas stiftet i Athen, Grækenland
Vores hold tæller hele 20 fuldtidsstillinger
Vi får tildelt ISO9001-certifikat
Milepæle

De sidste 12 måneder

0
Installationer udført af vores hold
0
meter krympeplast leveret
0
kunder blev optrænet
0
lande eksporteret til
15 +
års erfaring

CEO for Rhino Danmark

Søren Bülow Andersen

Jeg har arbejdet internationalt med byggeri siden år 2000, og stødte på krympeplast for første gang i London. Jeg blev meget fascineret af produktets udseende og præstation, og efter lidt research og diskussion med både Steve og Audrey fra Rhino, gik det op for mig, at dette var det eneste 100% genanvendelige produkt på markedet - Det lå mig åbenlyst at dette produkt nødvendigvis skulle ind på det danske marked.

Stifter af Rhino Shrink Wrap

Steve Irlam

Efter hans iværksætterkarriere indenfor transport, der rækker helt tilbage til hans 18-årige jeg, var det Steve's kærlighed til sejllads, der først sporede ham ind på krympeplastindustrien. I 2009 stiftede Steve virksomheden 'Plaswrap', men da krympeplast til stillads hurtigt blev virksomhedens mest eftertragtede produkt, valgte Steve at opsætte og håndtere adskillige installationshold, der assisterede diverse virksomheder indenfor krympeplastindustrien. Steve valgte herefter selv at stifte Rhino Shrink Wrap tilbage i 2014, og bruger til daglig hans brede industrividen til at servicere kunder globalt.

Direktør for Rhino Shrink Wrap

Aubrey Kingsbury

Aubrey har været involveret i projekter omhandlende krympeplast- og folie i over 15 år. Med en enkelt rulle krympeplast i hånden, var hans start i branchen forholdsvis ydmyg. Det første han formåede at inddække, var en efterladt båd, der stod tildækket af plantevækst ved et værft. Siden da har Audrey evnet at stifte og håndtere to millionvirksomheder indenfor krympeplastindustrien, der begge har kunder verden om. Det er passende at sige, at inddækningsløsninger, der gør brug af krympeplast, er en helhjertet passion for Audrey, og ikke blot et arbejde. Hans glæde består i at servicere kunder, og at hjælpe andre lignende virksomheder med at fuldføre deres arbejde tilfredsstillende.