Hvad Vi Laver

Installationer af krympeplast

0
succesfulde projekter
0
glade kunder
0
lande
2019
stiftet
Hvad Vi Laver

Installationsservices

Udover at levere krympeplastmaterialer, udstyr og optræningsydelser, tilbyder Rhino Shrink Wrap også on-site installation af krympeplast til stilladsarbejdere og større entreprenører. Da vi leverer fuldtdækkende 'supply & fix'-ydelser, betyder det, at vi på daglig basis har kontakt og erfaring med vores egne produkter. Dette giver os et konsistent og opdateret billede af vores produkter og de udfordringer, som vores kunder eventuelt vil kunne støde på.

Almene projekter, som vores installationsteam støder på:

 • Opsætning af krympeplast til stilladser for at sikre vejrbeskyttelse eller miljøindeslutning.
 • Opsætning af midlertidige indvendige skillevægge.
 • Overdækning af bygninger med armeret betonelementer, for at opsætte midlertidige eksterne beklædninger eller bygningsafskærmninger.
 • Opsætning af krympeplast til modulære bygninger og eksterne elementer, for at sikre beskyttet transport til byggepladsen.
 • Opsætning af krympeplast til midlertidige tagelementer.
 • Opsætning af telte til maling af yachts.
 • Varmefri opsættelse af krympeplast
Installationer

Ofte stillede spørgsmål om installation af krympeplast

Helpie FAQ

 • Hvad er ledetiden for jeres krympeplast-installationsservices?

  Ideelt er 1-2 ugers varsel foretrukkent, men vi er bevidste om, at grundet visse projekters kompleksitet, er det ikke altid muligt at imødekomme denne præference. Derfor forsøger vi altid at forblive fleksible, for at overholde de givne deadlines.

 • Gør i brug af en propangas-varmepistol?

  Ja, eldrevet varmepistoler er dog tilgængelige på markedet, men disse kræver trefasetstrømforsyning, er besværlige at håndtere grundet deres vægt, koster tre gange så meget, og kan kun yde en tredjedel af gaspistolens kraft, hvilket gør dem underlegne.

 • Hvilken garanti tilbyder i med jeres installationsservices?

  Vores standard garanti for krympeplast, som vi installerer, er på 25 uger, med en tærskelværdi på vindhastigheder op til 75 km/t.

 • Hvor mange kvadratmeter kan jeres teams installere på en dag?

  Vores installationsteams arbejder ud fra 100 kvadratmeter per mand, per dag, i forhold til totaloverdækning og miljøindeslutning af stilladser.

 • Er krympeplast dansk?

  Svejsning, samt den korrekte anvendelse af krympeplast, er de to primære færdigheder, der er behov for til enhver form for inddækningsopgave. Disse to færdigheder kan læres på en time eller to. Udfordringen mht. anvendelsen af krympeplast (som også er fordelen ved det) er, at grundet dets versalitet, kan det blive anvendt på alle overflader af diverse former for stilladser; hvert projekt er lidt unikt. Med tiden lærer man altså stille og roligt, hvordan man bedst håndterer og påfører krympeplast. Det er på baggrund af dette, at vores undervisere, i kraft af at have været en del af vores installationsteams, selv har den nødvendige erfaring til at oplære ethvert andet team i den essentielle og afprøvede praktiske viden.