Hvad Vi Laver

Forsyninger til krympeplast

Firmaer, der har vist os tillid
Hvad vi laver

Specialleverandører

Rhino Shrink Wrap er specialleverandører af krympeplastmaterialer til brug i bygge- og industribranchen, samt den maritime industri.

Vores produkter er designet og fremstillet til at levere robust vejrbeskyttelse, støvindeslutning og temperaturkontrol under selv de mest udfordrende forhold.

Rhino's varmepistol

Rhino's varmepistol er forsynet og udstyret med alt det nødvendige. Dette inkluderer en 8-meter slange, gasregulatorer, skruenøgle, olie til vedligeholdelse, samt en brugsmanual.

Tape til krympeplast

Vores højkvalitetstape, der er specielt egnet til krympeplast, er en robust polyethylen tape, der har en stærkt effektivt selvklæbende bagside, hvilket forsikrer, at den altid sidder godt fast på krympeplasten. Tapens klæbestyrke forbliver funktionsdygtig selv under lave temperaturer eller efter forlænget lyseksponering.

Lynlåsdøre

Vores u-formet lynlåsdøre sørger for, at du let har adgang til alle inddækkede områder. Vejrbeskyttelse og miljøindeslutning forbliver intakt og effektiv, når åbningen lukkes til. Vi tilbyder lynlåsdøre i enten 1.2 meter eller 1.8 meter.

'Roll Up'-lynlåsdøre

Rhino's 'Roll Up'-lynlåsdøre giver dig mulighed for, at lyne døren helt op, så du undgår at skulle træde over et lille 'trin'. Det er netop grundet denne funktion, at vores 'Roll Up'-lynlåsdøre bruges i områder, hvor maskineri og større udstyr skal transporteres rundt. Vi tilbyder disse lynlåsdøre i enten 2.4 meter eller 3.6 meter.

U-clips til krympeplast

Vi levere også U-clips til krympeplast. Disse clips bruges til at holde de forskellige krympeplastdele sammen inden de bliver svejset. Vores genanvendelige U-clips er et mere bæredygtigt alternativ i forhold til tape.

Krympeplast af høj kvalitet

Vores højkvalitets krympeplast er 300 mikrometer tykt og leveres enten i et bredde- og længdeforhold på 7 meter x 15 meter eller 12 meter x 25 meter. Vores krympeplast til stilladser er også udstyret med et EN13501-certificeret brandhæmmende stof, der sikrer den højeste brandsikkerhed. Solidt design sikrer effektiv krympeevne og muliggør svejsning under alle forhold. ISO9001-certificeret fabrikanter forsikrer, at alle produkter er af samme høje kvalitet.

Krympeplast til marine- og industribranchen

Vi tilbyder også en række standard udgaver af vores krympeplast, der ikke er brandhæmmende. Denne slags film udbydes også i forskellige størrelser og tykkelser. Vores Standardkrympeplast er enten 200 eller 250 mikrometer tykt, og kommer i en længde af 50 meter. Det leveres også i forskellige breddeforhold, der går fra en bredde på 8 til 16 meter.