FAQ

Har Du Spørgsmål?

Helpie FAQ

Generelt

 • Hvad er krympeplast lavet af?

  Når krympeplasten bliver produceret, er der krav om at harpiksen, der bruges, skal være 100% fraktionelt smeltet jomfruharpisk, der ikke er af genbehandlet eller genbrugt materiale, bestående af en primær blanding af lavdensitets polyethylen (LDPE) og en sekundær blanding af linear-lavdensitets polyethylen (LLDPE).

 • Er krympeplast UVI-resistent?

  En lys stabilisator (ultra-violet inhibitor/UVI) af det hindrede amin giver krympeplasten minimum 1 års levetid.

 • Hvordan skal krympeplast afskaffes?

  Så snart projektet er fuldført, kan krympeplasten sikkert fjernes fra stilladset og indsamles til genbrug. Krympeplast er langt lettere at genanvende i forhold til traditionelt stilladsinddækning, da det ikke gør brug af unødvendigt tilbehør, der eventuelt vil kunne kontaminere det. Krympeplast er produceret af 100% LDPE jomfruharpisk, og er godkendt til genbrug hos størstedelen af genbrugsvirksomheder. Disse virksomheder vil også kunne udlevere de nødvendige dokumenter, som bevis for, at du har afskaffet krympeplasten ansvarligt. Som altid er du velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for enhver form for hjælp.

 • Genbrug

 • Kan jeg blive betalt for at genbruge?

  Medmindre du har store mængder, er det usandsynligt, at en genbrugsvirksomhed ønsker at betale for din krympeplast. Det kan dog tænkes at en virksomhed, der ser værdi i højkvalitets LDPE, måske vil tage imod det, hvis de bliver betalt et administrativ gebyr, der dækker det nødvendige papirarbejde.

 • Bruger I genbrugt materiale, når I fremstiller nyt krympeplast?

  Grundet de høje tekniske krav, der skal imødekommes, når højkvalitets krympeplast skal fremstilles, er det ikke muligt at gøre brug af genbrugsmateriale i fremstillingsprocessen.

 • Kan jeg genbruge krympeplasten efter brug?

  Anveldelsen af krympeplast kræver at den opvarmes. Dette leder til, at den sætter sig utroligt tæt om stilladsstrukturen. Det er dog ikke muligt at rive krympeplasten ned, og heraf opvarme den igen, hvilket betyder at plasten skal afleveres til genbrug efter brug.

 • Installationstræning

 • Hvor foregår en typisk træningssession?

  Installationstræning kan leveres hvorend det ønskes, om det er ved en træningslokation eller på en aktiv arbejdsplads. Da undervisning primært består af vurdering af praktiske færdigheder, er der ikke behov for et decideret klasseværelse.

 • Hvor mange deltagere kan undervises på én gang?

  Vi har den bedste erfaring med at forhold mellem deltagere og instruktør er 4 til 1, men 6 deltagere per instruktør er også acceptabelt.

 • Hvor lang tid varer en træningssession?

  En typisk træningssession for et hold på 4, med udgangspunkt i en mindre stilladsstruktur, varer typisk 4-6 timer. Træningssessioner, der foregår på en aktiv arbejdsplads, varer typisk længere, og kan endda tage en hel arbejdsdag, alt afhængig af jeres givne krav.

 • Udsteder I certifikater?

  Udstedelse af certifikater er baseret på en vurdering fra vores installationsinstruktører af diverse praktiske færdigheder inden for anvendelsen af krympeplast, samt en kort multiple-choice-test. Denne vurdering, samt testresultaterne, er de samme metoder hvorved, at vi vurderer og evaluerer vores egne installationsteams. Når vurdering er gennemført, bliver I tilsendt de relevante dokumenter og certifikater, så I for jeres kunder kan dokumenterer bevis for jeres holds nyerhvervede kompetencer.

 • Kan I levere oplæring på et 'live' projekt?

  Vi kan levere en individuel træner eller et lille team, der kan arbejde side om side med jeres teams på aktive arbejdspladser. Dette muliggør at jeres teams kan modtage den nødvendige praktiske viden og oplæring, mens de arbejder, så I hurtigst muligt kan udføre inddækningsopgaver uafhængig af tredjeparter.

 • Jeg er ikke lokaliseret i Danmark; kan I stadig levere installationstræning?

  Vi arbejder med kunder fra hele verdenen, og leverer regelmæssigt installationstræning til lokationer udenfor Danmark. Vi har blot behov for at vide hvor, hvornår og hvor mange personer, det handler om, og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage med et tilbud.

 • Er krympeplast dansk?

  Svejsning, samt den korrekte anvendelsen af krympeplast, er de to primære færdigheder, der er behov for til enhver form for inddækningsopgave. Disse to færdigheder kan læres på en time eller to. Udfordringen mht. anvendelsen af krympeplast (som også er fordelen ved det) er, at grundet dets versalitet, kan det blive anvendt på alle overflader af diverse former for stilladser; hvert projekt er lidt unikt. Med tiden lærer man altså stille og roligt, hvordan man bedst håndterer og anvender krympeplast. Det er på baggrund af dette, at vores undervisere selv, i kraft af at have været en del af vores installationsteams, har den nødvendige erfaring til at oplære ethvert andet team i den essentielle og afprøvede praktiske viden.

 • Installationer

 • Hvad er ledetiden for jeres krympeplast-installationsservices?

  Ideelt er 1-2 ugers varsel foretrukkent, men vi er bevidste om, at grundet visse projekters kompleksitet, er det ikke altid muligt at imødekomme denne præference. Derfor forsøger vi altid at forblive fleksible, for at overholde de givne deadlines.

 • Gør i brug af en propangas-varmepistol?

  Ja, eldrevet varmepistoler er dog tilgængelige på markedet, men disse kræver trefasetstrømforsyning, er besværlige at håndtere grundet deres vægt, koster tre gange så meget, og kan kun yde en tredjedel af gaspistolens kraft, hvilket gør dem underlegne.

 • Hvilken garanti tilbyder i med jeres installationsservices?

  Vores standard garanti for krympeplast, som vi installerer, er på 25 uger, med en tærskelværdi på vindhastigheder op til 75 km/t.

 • Hvor mange kvadratmeter kan jeres teams installere på en dag?

  Vores installationsteams arbejder ud fra 100 kvadratmeter per mand, per dag, i forhold til totaloverdækning og miljøindeslutning af stilladser.

 • Er krympeplast dansk?

  Svejsning, samt den korrekte anvendelse af krympeplast, er de to primære færdigheder, der er behov for til enhver form for inddækningsopgave. Disse to færdigheder kan læres på en time eller to. Udfordringen mht. anvendelsen af krympeplast (som også er fordelen ved det) er, at grundet dets versalitet, kan det blive anvendt på alle overflader af diverse former for stilladser; hvert projekt er lidt unikt. Med tiden lærer man altså stille og roligt, hvordan man bedst håndterer og påfører krympeplast. Det er på baggrund af dette, at vores undervisere, i kraft af at have været en del af vores installationsteams, selv har den nødvendige erfaring til at oplære ethvert andet team i den essentielle og afprøvede praktiske viden.